Personalizare produse / Reparatii pendule / Deplasare la client
ReprezentanțăReprezentanță
PartenerPartener
PartenerPartener
PartenerPartener
PartenerPartener

Pendula de podea Hermle 01087-740461

(0 Recenzii)
Cod intern: 01087-030461
Producător: Hermle
Info
Preț: 16700 Lei
Livrare in 24-48hLivrare in 24-48h

ADAUGĂ ÎN COȘ
 

 

Pendulă de Podea Hermle 01087-740461

Îmbogățiți atmosfera casei dumneavoastră cu Pendula de Podea Hermle 01087-740461, un ceas deosebit care combină tradiția și eleganța într-un mod inconfundabil.

Mecanism: Echipată cu un mecanism mecanic din alamă, această pendulă funcționează cu o singură încărcare timp de 8 zile, oferind performanță și durabilitate de lungă durată. Mecanismul complex utilizează cabluri și trei greutăți pentru a asigura o mișcare precisă și constantă.

Melodia Westminster: Pendula cântă melodia clasică Westminster într-un mod fascinant. La fiecare sfert de oră, ceasul redă o parte din melodie, iar la fiecare oră întreagă, intonează melodia completă, urmată de bătaia precisă a orei exacte. Această funcție adaugă un plus de rafinament și eleganță sonoră spațiului în care este amplasată.

Material: Realizată din lemn masiv, pendula impresionează prin calitatea materialelor și a finisajului. Textura și durabilitatea lemnului masiv contribuie la aspectul clasic și la robustetea ceasului, conferindu-i un caracter nobil și atemporal.

Dimensiuni: Având dimensiunile de 193 x 52 x 32 cm, pendula se remarcă printr-o prezență impozantă și elegantă, perfectă pentru orice încăpere de mari dimensiuni. Proporțiile sale echilibrate și designul sofisticat o fac un punct focal atrăgător în decorul interior.

Opțiune silențioasă: Pentru a se adapta nevoilor dumneavoastră de liniște, pendula Hermle 01087-740461 include o opțiune de mod silențios pentru zi și noapte. Această funcție permite oprirea sunetului pentru a asigura o atmosferă liniștită ori de câte ori este necesar, inclusiv pe timpul nopții.

Nuanța: Nuanța de nuc conferă pendulei un aspect cald și sofisticat, armonizând perfect cu diferite stiluri de decor și adăugând un ton rafinat și clasic în orice ambient.

Garanție: Cu o garanție de 24 de luni, pendula de podea Hermle vă oferă siguranța și încrederea în calitatea și durabilitatea acesteia, reflectând standardele înalte ale măiestriei germane.

Origine: Fabricată în Germania, această pendulă de podea întruchipează tradiția, excelența și meticulozitatea în design și funcționalitate, devenind astfel o alegere ideală pentru cei care apreciază rafinamentul și precizia ceasornicarilor germani.

Alegeți Pendula de Podea Hermle 01087-740461 pentru a aduce un plus de eleganță și armonie în casa dumneavoastră, unde timpul devine nu doar măsurabil, ci și o experiență estetică plină de farmec.

Case made of solid wood with burlwood inlays and bevelled glass.
Walnut executions are made of solid maple or alder wood stained
and burnished into walnut color. The surface is partially piano finish,
8-day cable-driven 4/4 Westminster movement with automatic night
shut-off and silencing lever.

 

Recenzia ta

Viziteaza site-ul Colectiaestera.ro pe ShopMania www.price.ro - your shopping expert Ghidul tau autentic de shopping.