Oferim servicii de reparatii/revizii pendule
ReprezentanțăReprezentanță
PartenerPartener
PartenerPartener
PartenerPartener
PartenerPartener

Retur produse

In conformitate cu Ordonanta de Urgenta 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate online, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative.

Conform OG130/2000, privind protecţia consumatorilor la încheierea şi executarea contractelor la distantă, consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că vrea sa renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului. Singurele costuri care pot cadea in sarcina clientului sunt cheltuielile directe de expediere si returnare a produselor. 

PRODUSUL TREBUIE SA-SI PASTREZE IN TOTALITATE ASPECTUL COMERCIAL, FORMA ORIGINALA SI ETICHETELE ORIGINALE.

Dreptul de retur in termen de 14 zile de la data primirii bunului

Dupa notificarea scrisa confirmata pe adresa comenzi(@)colectiaestera.ro sau telefonic pe 0757646691 clientul poate alege orice modalitate de transport sa returneze produsul dar costul returnarii va fi suportat de client. NU acceptam coletele retur daca sunt trimise cu plata ramburs pentru restituire contravaloare. 

Produsele primite in retur vor fi examinate si contravaloarea se restitueaza prin virament bancar (sau alta metoda stabilita de comun acord) in maxim 10 zile. Se returneaza valoarea produsului, nu si costul transportului. 

In cazul returului va rugam sa urmariti urmatorii pasi:


Anuntati dorinta returului la nr de tel 0757646691 sau prin email: colectiaesterasrl@gmail.com
sau puteti completati formularul de retur de pe aceasta pagina.


Ambalati bine produsul care-l doriti sa returnati protejand si ambalajul original al producatorului si trimiteti coletul la urmatoarea adresa: Str Mihai Eminescu nr 36, Targu Mures, Jud. Mures, Romania.

Costul transportului de retur este suportat de client (cumparator). Pentru produsele de dimensiuni standard (inaltime 20cm x 80cm lungime si 30 latime costul de transport poate fin intre 25-40 ron, in functie de greutatea coletului. 

 

In cazul produselor voluminoase (pendule de podea) unde dimensiuniile produselor sunt peste 180cm lungime, 30cm inaltime si 60 cm latime, costul transportului este in jur de 200-300 ron in functie de greutatea produsului.

 

Aceste conditii nu se refera la produsele neconforme.

In cazul in care un produs livrat nu functioneaza sau nu este conform specificatiilor descrise pe www.colectiaestera.ro 

costul returnarii va fi suportat de vanzator.

Viziteaza site-ul Colectiaestera.ro pe ShopMania www.price.ro - your shopping expert Ghidul tau autentic de shopping.