Coș cumpărături
Coș cumpărături
Transport 18 Ron pana la 4 kg
Transport 18 Ron pana la 4 kg
ReprezentanțăReprezentanță
DistribuitorDistribuitor
Partener HermlePartener Hermle
PartenerPartener
PartenerPartener

Termeni și condiții

Mai jos vă prezentăm termenii şi condiţiile utilizării site-ului www.colectiaestera.ro

Conţinutul acestei pagini constituie un contract de vânzare-cumpărare între clientul care plasează o comandă si site-ul www.colectiaestera.ro, respectiv firma S.C. COLECŢIA ESTERA S.R.L.

Definiţii

Termenii „www.colectiaestera.ro”, „site-ul”, „firma”, „magazinul virtual” se referă la firma S.C. COLECŢIA ESTERA S.R.L şi implicit serviciile oferite de aceasta prin prezentul magazi virtual.

Termenul de „utilizator” se referă la persoanele fizice şi juridice care accesează site-ul.

Datele firmei

Sediul firmei S.C. COLECŢIA ESTERA S.R.L se află în Mun. Târgu Mureş, str. Mihai Eminescu nr.25, cod:540331, România, având CUI RO35039038, Nr. Reg. Com.: J26/976/2015. Tel.: 0757-646.691, e-mail: comenzi@colectiaestera.ro

S.C. COLECţIA ESTERA S.R.L îşi rezervă dreptul de a modifica oricând conţinutul acestei pagini. Va invitam să il consultaţi periodic pentru a fi la curent cu modificările eventual apărute.

Este interzisă utilizarea conţinutului de pe acest site. De asemenea, conţinutul site-ului nu poate fi reprodus, transmis, distribuit în alte scopuri decât cele permise legal.

Renuntare la cumparare

Utilizatorul are obligaţia să verifice specificaţiile produsulului înainte de a-l cumpăra. Conform OG130/2000, privind protecţia consumatorilor la încheierea şi executarea contractelor la distantă, consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că vrea sa renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului. Singurele costuri care pot cadea in sarcina clientului sunt cheltuielile directe de expediere si returnare a produselor. 

PRODUSUL TREBUIE SA-SI PASTREZE IN TOTALITATE ASPECTUL COMERCIAL, FORMA ORIGINALA SI ETICHETELE ORIGINALE.

Retur produse in termen de 14 zile

Dupa notificarea scrisa confirmata pe adresa comenzi(@)colectiaestera.ro clientul poate alege orice modalitate de transport sa returneze produsul dar costul returnarii va fi suportat de client. NU acceptam coletele retur daca sunt trimise cu plata ramburs pentru restituire contravaloare.

Produsele primite in retur vor fi examinate si contravaloarea se restitueaza prin virament bancar (sau alta metoda stabilita de comun acord) pe baza solicitarii scrise in termen intre 4 - si 10 zile dupa primirea si verificarea coletului de catre departamentul de control si calitate din cadrul firmei Colectia Estera SRL.

Furnizorul isi rezerva dreptul de a diminua sumele rambursate CLIENTULUI persoana fizica cu valoarea care rezulta din manipularea PRODUSELOR, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionalitatii PRODUSELOR.

Garantia produselor


Toate produsele comercializate prin site-ul nostru beneficiaza de conditii de garantie conform legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor.

Certificatele de garantie sunt emise direct de catre COLECTIA ESTERA SRL.
Perioada de garantie este specificata pentru fiecare produs in parte.
Perioada de garantie este urmatoarea:

• CEASURI: 24 luni
• BIJUTERII 3 luni

Asigurarea garantiilor se va face la sediul firmei Colectia Estera SRL

Termeni garantie obiecte decor si carcase ceasuri

Produsele furnizate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia legala pentru ornamente si decoratiuni.

In conformitate cu legea aplicabila cumparaturilor de pe acest site, 449/2003 republicata, dreptul consumatorului conferit de lege este respectat prin garantia acordata pentru toate produsele noastre.

Termenii garantiei:

- vanzatorul este raspunzator fata de consumator pentru orice lipsa a conformitatii existenta la momentul livrarii produselor;

- garantia se acorda la sediul societatii Colectia Estera Srl

- consumatorul trebuie sa informeze vanzatorul despre lipsa de conformitate in termen de doua luni de la data la care a constatat-o;

- in cazul lipsei conformitatii consumatorul poate solicita repararea sau inlocuirea produsului, fara plata, inclusiv costurile de transport aferente;

- in cazul imposibilitatii repararii sau inlocuirii produsului neconform, consumatorul este indreptatit sa solicite si sa beneficieze de reducerea corespunzatoare a pretului.

Termenul de garantie acordat este de 30 de zile de la livrarea produsului. Durata medie de utilizare a produselor decor este 5 ani.

Conditii de utilizare a produselor si acordare a garantiei:

- produsele au fost utilizate pentru scopul declarat de vanzator

- garantia se acorda numai in conditiile urmarii intocmai a instructiunilor de montaj.
A se feri produsul de umiditate, apa, solutii care dizolva vopseaua.
A nu se expune produsul la razele soarelui.

- utilizarea produselor in spatii exterioare in cazul celor pentru care nu s-a specificat expres aceasta posibilitate conduce la pierderea garantiei.

Modalitati de asigurare a garantiei: reparare sau inlocuire in termen de maxim 14 zile.

La cererea clientilor oferim garantia in forma scrisa.

Procedura de asigurare a garantiilor

Produsele defecte expediate trebuie sa fie insotite de o fisa cu urmatoarele date obligatorii :

• Telefon contact

Certificat de garantie

• Factura fiscala(in original sau copie)

• Descriere defect

Adresa Destinatar:

Sc Colectia Estera SRL
Str. Mihai Eminescu Nr. 36
Jud. Mures, Romania
Tel: 0757-646.691


Diagnosticarea produsului se face in cel mult 48 ore de la receptia produsului defect. In cel mai scurt timp, dar nu mai mult de 10 zile lucratoare de la receptie, ne obligam sa comunicam beneficiarului diagnosticul, masura reparatorie care va fi aplicata si estimarea termenului la care produsul va fi readus in stare de functionare.

Masurile reparatorii pot fi: depanarea produsului, inlocuirea partiala sau integrala mergand pana la returnarea contravalorii produsului in lipsa altei solutii.


Conform legii, produsele ce au insumate interventii de service de peste 10% din perioada de garantie sau care la o singura interventie depasesc acesta perioada, se inlocuiesc cu alte produse identice sau se returneaza clientului contravaloarea produsului, la valoare actualizata. Timpul de nefunctionare prelungeste in mod corespunzator termenul de garantie. Acest interval se considera din momentul inregistrarii in unitatea de service, pana la aducerea produsului in stare de utilizare normala si notificarea in scris, in vederea ridicarii produsului, sau pana la predarea efectiva a produsului catre consumator.

Costul transportului in cazul aparitiei unei garantii este suportat noi.

Alte conditii

S.C. COLECTIA ESTERA S.R.L. îşi rezervă dreptul de a modifica structura si interfaţa oricărei pagini sau subpagini a site-ului în orice moment şi la orice interval de timp liber ales, având dreptul de a întrerupe temporar sau permanent, parţial sau în totalitate serviciile puse la dispoziţia utilizatorilor prin intermediul acestui site fara vreo notificare prealabilă individuală sau generală.

Toate informatiile folosite pentru descrierea PRODUSELOR si/sau a SERVICIILOR disponibile pe SITE (imagini statice/dinamice/prezentari multimedia/etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Furnizorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

Promotiile/ofertele prezente pe SITE sunt valabile intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.

Obligatia cumparatorului

Cumpărătorul este obligat să furnizeze informatii corecte şi complete pentru a putea onora comanda plasată. Comanda se anuleză în cazul în care datele nu sunt complete sau sunt incorecte, daca in prealabil cumpărătorul nu poate fi contactat. În situaţia în care datele de facturare au fost greşit comunicate la plasarea comenzii, marfa nu se va livra până la clarificarea situatiei, caz în care perioada de livrare nu va corespunde cu cea indicată pe site.

Modalitati de livrare

Metodele de livrare sunt prezentate in procesul de cumparare a produselor inainte de finalizarea comenzii.

Livrarea in 48 ore se refera la zile lucratoare, respectiv coletul Dvs. va fi predat la curier in 24 ore lucratoare, iar curierul va livra coletul in ziua urmatoare sau cel tarziu a doua zi.

Costul livrarii poate varia in functie de numarul si greutatea produselor comandate.

Furnizorul nu este responsabil pentru intarzieri de livrare daca acesta este cauzata de serviciul de curierat rapid.

Informatie importanta legat de transport!

Inainte de a prelua coletul, va rugam sa inspectati ambalajul si daca observati lovituri, crapaturi pe el cereti curierului sa intocmeasca un proces verbal. In astfel de cazuri curierul are obligatia sa asiste la dezpachetarea produsului si daca exista daune in produs curierul este obligat sa intocmeasca un proces verbal.

Ati preluat produsul si ati constatat ca este lovit sau deteriorat? Pentru a remedia va rugam ne sesizati acest lucru in cel mult 2 zile lucratoare de la preluarea produsului. Reclamatii ulterioare nu putem accepta.

Ca sa va oferim un serviciu de calitate, fiecare colet este asigurat cu valoare declarata, si putem reclama si cere despagubire de la firma de curierat daca este cazul in cel mult 2 zile lucratoare de la data livrarii.

Reclamatii gen colet deteriorat, produs deteriorat pe timpul transportului pot fi facute pe comenzi@colectiaestera.ro sau telefonic pe 0757-646.691 L-V intre orele 9:00-17:00.

Modalitati de plata:

 • plata cu ramburs
 • ordin de plata
 • plata cu card-ul

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, Furnizorul are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizeaza UTILIZATORII/CLIENTII sai.

Prin inscrierea pe SITE/efectuarea unei COMENZI si completarea datelor personale in formularele de inscriere, UITLIZATORII/CLIENTII declara ca sunt de acord ca toate datele lor personale sa fie incluse in baza de date a Furnizorului si isi dau acordul ca toate datele lor personale sa fie stocate si utilizate in scopul facturarii si livrarii comenzii cat si pentru a administra contul pe site.

Datele introduse vor fi salvate pentru a usura plasarea comenzilor viitoare.

Datele introduse vor fi pastrate minim pentru perioada garantiei produselor achizitionate in scopul verificarii garantiei, in conformitate cu legile in vigoare.

Dupa aceasta perioada puteti solicita stergerea permanenta sau transferul datelor.

Furnizorul nu va dezvalui nici un fel de informatie despre UTILIZATORII/CLIENTII SITE-ului sau fara a primi mai intai consimtamantul expres al acestora in aceasta privinta.


Colectarea automata de date cu caracter non-personal (cookies)

Acest site colecteaza informații cu caracter non-personal despre vizitatori pentru scopuri de marketing sau urmarire conversii utilizând cookies. Aceste informații colectate în mod automat nu sunt utilizate pentru a identifica identitatea vizitatorului chiar dacă acesta ulterior se înregistrează. Colectarea datelor vizitatorilor este efectuată utilizând Google Analitics și se aplică termenii si condițiile generale legate de acest serviciu.

Cele mai vizitate produse

 • Ceas de perete mecanic cu arcuri - Adler, Nuc 77 cm 7102-1
 • Ceas cu cuc Adler Nuc 7214-1 36x28 cm
 • Barometru Adler 6018 Nuc 59x16 cm
 • Ceas de perete mecanic Adler 7102-4 Cires
 • Ceas de perete mecanic cu pendul Adler 7122-1 Nuc 145x47 cm
 • Ceas cu cuc Adler 7416-1 Nuc 70x42,5 cm
 • Ceas de perete cu pendul Adler 7044-1 cu melodie Westminster, Fur Elise, Bim bam, 70 cm
 • Pendula mecanica Hermle cu melodie 70509 - 070341 Mahon 68x29 cm
Viziteaza site-ul Colectiaestera.ro pe ShopMania www.price.ro - your shopping expert Ghidul tau autentic de shopping.