Luni - Vineri între orele 9 - 18
Luni - Vineri între orele 9 - 18 0757-646.691
Coș cumpărături
Coș cumpărături
Transport: 18 Ron <br> (până la 4 kg)</br>
Transport: 18 Ron
(până la 4 kg)

Termeni și condiții

Mai jos vă prezentăm termenii şi condiţiile utilizării site-ului www.colectiaestera.ro

Conţinutul acestei pagini constituie un contract de vânzare-cumpărare între clientul care plasează o comandă si site-ul www.colectiaestera.ro, respectiv firma S.C. COLECŢIA ESTERA S.R.L.-D.

Definiţii

Termenii „www.colectiaestera.ro”, „site-ul”, „firma”, „magazinul virtual” se referă la firma S.C. COLECŢIA ESTERA S.R.L.-D şi implicit serviciile oferite de aceasta prin prezentul magazi virtual.

Termenul de „utilizator” se referă la persoanele fizice şi juridice care accesează site-ul.

Datele firmei

Sediul firmei S.C. COLECŢIA ESTERA S.R.L.-D se află în Mun. Târgu Mureş, str. Mihai Eminescu nr.25, cod:540331, România, având C.U.I.: 35039038, Nr. Reg. Com.: J26/976/2015. Tel.: 0757-646.691, e-mail: comenzi@colectiaestera.ro

S.C. COLECţIA ESTERA S.R.L.-D îşi rezervă dreptul de a modifica oricând conţinutul acestei pagini. Va invitam să il consultaţi periodic pentru a fi la curent cu modificările eventual apărute.

Este interzisă utilizarea conţinutului de pe acest site. De asemenea, conţinutul site-ului nu poate fi reprodus, transmis, distribuit în alte scopuri decât cele permise legal.

Renuntare la cumparare

Utilizatorul are obligaţia să verifice specificaţiile produsulului înainte de a-l cumpăra. Conform OG130/2000, privind protecţia consumatorilor la încheierea şi executarea contractelor la distantă, consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că vrea sa renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului.

Retur produse in termen de 14 zile

Dupa notificarea scrisa confirmata pe adresa comenzi(@)colectiaestera.ro clientul poate alege orice modalitate de transport sa returneze produsul dar costul returnarii va fi suportat de client. NU acceptam coletele retur daca sunt trimise cu plata ramburs pentru restituire contravaloare.

Produsele primite in retur vor fi examinate si contravaloarea se restitueaza prin virament bancar (sau alta metoda stabilita de comun acord) pe baza solicitarii scrise in termen intre 4 - si 10 zile dupa primirea si verificarea coletului de catre departamentul de control si calitate din cadrul firmei Colectia Estera Srl-D.

Furnizorul isi rezerva dreptul de a diminua sumele rambursate CLIENTULUI persoana fizica cu valoarea care rezulta din manipularea PRODUSELOR, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionalitatii PRODUSELOR.

Garantia produselor


Toate produsele comercializate prin site-ul nostru beneficiaza de conditii de garantie conform legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor.

Certificatele de garantie sunt emise direct de catre COLECTIA ESTERA SRL-D.
Perioada de garantie este specificata pentru fiecare produs in parte.
Perioada de garantie este urmatoarea:

• CEASURI: 24 luni
• BIJUTERII 3 luni

Asigurarea garantiilor se va face la sediul firmei Colectia Estera SRL-D

Procedura de asigurare a garantiilor

Produsele defecte expediate catre centrul de service trebuie sa fie insotite de o fisa cu urmatoarele date obligatorii :

• Nume Prenume
• Telefon
• Produs
• Nr. si data Factura
• Adresa de preluare
• Descriere defect

Adresa Destinatar:

Sc Colectia Estera SRL-D
Str. Mihai Eminescu Nr. 25
Jud. Mures, Romania
Tel: 0757-646.691

Colectia Estera SRL-D isi rezerva dreptul de a nu raspunde pentru :
• durata si starea produselor livrate prin companii de curierat;
• produse deteriorate in timpul transportului ca urmare a ambalarii necorespunzatoare.

Diagnosticarea produsului se face in cel mult 48 ore de la receptia produsului defect in centrul de service. In cel mai scurt timp, dar nu mai mult de 10 zile lucratoare de la receptie, centrul de service Colectia Estera se obliga sa comunice beneficiarului diagnosticul, masura reparatorie care va fi aplicata si estimarea termenului la care produsul va fi readus in stare de functionare.

Masurile reparatorii pot fi: depanarea produsului, inlocuirea partiala sau integrala mergand pana la returnarea contravalorii produsului in lipsa altei solutii.

Dupa readucerea produsului in stare de functionare, ai posibilitatea de a ridica produsul direct din centrul nostru de service sau sa soliciti expedierea sa prin curier.

Termenele de expediere sunt max. 48 ore.

Conform legii, produsele ce au insumate interventii de service de peste 10% din perioada de garantie sau care la o singura interventie depasesc acesta perioada, se inlocuiesc cu alte produse identice sau se returneaza clientului contravaloarea produsului, la valoare actualizata. Timpul de nefunctionare prelungeste in mod corespunzator termenul de garantie. Acest interval se considera din momentul inregistrarii in unitatea de service, pana la aducerea produsului in stare de utilizare normala si notificarea in scris, in vederea ridicarii produsului, sau pana la predarea efectiva a produsului catre consumator.

Costul transportului in cazul aparitiei unei garantii este suportat pe din doua: jumatate de catre firma noastra, jumatate de catre beneficiar. Beneficiarul va trimite produsul catre garantie pe cheltuielile proprii. In urma rezolvarii defectului reclamat firma noastra va trimite produsul inapoi pe cheltuiala firmei. Firma noastra va refuza coletele venite din garantie cu transportul platit la noi pentru ca nu se poate constata defectul reclamat in prealabil.

Alte conditii

S.C. COLECTIA ESTERA S.R.L.-D îşi rezervă dreptul de a modifica structura si interfaţa oricărei pagini sau subpagini a site-ului în orice moment şi la orice interval de timp liber ales, având dreptul de a întrerupe temporar sau permanent, parţial sau în totalitate serviciile puse la dispoziţia utilizatorilor prin intermediul acestui site fara vreo notificare prealabilă individuală sau generală.

Toate informatiile folosite pentru descrierea PRODUSELOR si/sau a SERVICIILOR disponibile pe SITE (imagini statice/dinamice/prezentari multimedia/etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Furnizorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

Promotiile/ofertele prezente pe SITE sunt valabile intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.

Obligatia cumparatorului

Cumpărătorul este obligat să furnizeze informatii corecte şi complete pentru a putea onora comanda plasată. Comanda se anuleză în cazul în care datele nu sunt complete sau sunt incorecte, daca in prealabil cumpărătorul nu poate fi contactat. În situaţia în care datele de facturare au fost greşit comunicate la plasarea comenzii, marfa nu se va livra până la clarificarea situatiei, caz în care perioada de livrare nu va corespunde cu cea indicată pe site.

Modalitati de livrare

Metodele de livrare sunt prezentate in procesul de cumparare a produselor inainte de finalizarea comenzii.

Livrarea in 48 ore se refera la zile lucratoare, respectiv coletul Dvs. va fi predat la Fan courier in 24 ore lucratoare, iar Fan courier va livra coletul in ziua urmatoare in reteaua Fan Courier conditii meteo normale.

Costul livrarii poate varia in functie de numarul si greutatea produselor comandate.

Furnizorul nu este responsabil pentru intarzieri de livrare daca acesta este cauzata de serviciul de curierat rapid.

Modalitati de plata:

plata cu ramburs
ordin de plata

plata cu card-ul

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, Furnizorul are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizeaza UTILIZATORII/CLIENTII sai.

Prin inscrierea pe SITE/efectuarea unei COMENZI si completarea datelor personale in formularele de inscriere, UITLIZATORII/CLIENTII declara ca sunt de acord ca toate datele lor personale sa fie incluse in baza de date a Furnizorului si isi dau acordul expres si neechivoc ca toate datele lor personale sa fie stocate si utilizate.

Furnizorul nu va dezvalui nici un fel de informatie despre UTILIZATORII/CLIENTII SITE-ului sau fara a primi mai intai consimtamantul expres al acestora in aceasta privinta. In acelasi timp insa, poate dezvalui informatii si date cu caracter personal atunci cand acest lucru este prevazut expres prin lege.


Colectarea automata de date cu caracter non-personal (cookies)

Acest site colecteaza informații cu caracter non-personal despre vizitatori pentru scopuri de marketing sau urmarire conversii utilizând cookies. Aceste informații colectate în mod automat nu sunt utilizate pentru a identifica identitatea vizitatorului chiar dacă acesta ulterior se înregistrează. Colectarea datelor vizitatorilor este efectuată utilizând Google Analitics și se aplică termenii si condițiile generale legate de acest serviciu.


Pentru orice nelămurire contactaţi-ne pe adresa: comenzi(@)colectiaestera.ro

Cele mai vizitate produse

  • Pendula de perete AMS cu melodie Westminster 2672-9Pendula de perete AMS cu melodie Westminster 2672-9
  • Ceas cu cuc Adler 7416-1Ceas cu cuc Adler 7416-1
  • Pendula de perete Ams quartz Funk cu melodie Westminster 5080-1Pendula de perete Ams quartz Funk cu melodie Westminster 5080-1
  • Ceas de birou AMS 1211Ceas de birou AMS 1211
  • Ceas de perete mecanic Adler 7017-1 NucCeas de perete mecanic Adler 7017-1 Nuc
  • Ceas de perete mecanic Adler 7170-1 NucCeas de perete mecanic Adler 7170-1 Nuc
  • Ceas cu cuc quartz Adler 7409-1 NucCeas cu cuc quartz Adler 7409-1 Nuc
  • Ceas cu pendul Hermle - Westminster 70290-030341Ceas cu pendul Hermle - Westminster 70290-030341
Viziteaza site-ul Colectiaestera.ro pe ShopMania